Træterrasser

Seb Byg bygger din nye træterrasse! Kontakt os med det samme, så vi kan lave en aftale.

Hvordan vil du gerne have din træterrasse?

Skal den hæves over jorden, og forsynes med håndlister og trappe ned til haven? Skal terrassen i sig selv være niveaudelt? Drømmer du om en rund eller oval terrasse eller et skibsdæk rundt om husets hjørner? Alt kan lade sig gøre!

Din træterrasse kan laves i alverdens forskellige former, faconer, mønstre og træsorter. Vi har også god erfaring med at bygge overdækkede terrasser og pergolaer. En overdækket terrasse har du glæde af året rundt i al slags vejr.

Hvis du har et godt billede af noget, du kunne tænke dig, så tager vi udgangspunkt i det. Ellers taler vi os frem til en ideel løsning, og laver nogle simple skitser i fællesskab, så vi er enige om projektet.

Vi giver dig god sparring i forhold til materialevalget. Hvad holder bedst, hvad kræves i vedligeholdelse og hvordan er økonomien i de forskellige løsninger? Det er alt sammen noget, vi har masser af viden om og erfaring med.

Seb Byg bygger træterrasser overalt på Vestsjælland – for private boligejere og hos erhvervskunder. Kontakt os, hvis vi også skal bygge din nye træterrasse!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi leverer tømrer- og snedkerarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvem du er, er du velkommen til at kontakte os med dit projekt. Så sætter vi et møde i kalenderen og kommer ud og tager en snak med dig om opgaven.

 

  Tømrer i Dianalund

  Seb Byg ApS har adresse i Dianalund og kører til opgaver i ca. 50 km. radius derfra. Det betyder, at vi gerne kommer til Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg for at udføre tømrerarbejde for dig

  Kontaktinfo

  Karsholtevej 34
  4293 Dianalund

  Følg os på instagram

  Bliv kontaktet