Snedker

Seb Byg leverer snedkerarbejde i topkvalitet på hele Vestsjælland.

Kan det bygges? Ja det kan!

Seb Byg kan bygge alle de specialtilpassede møbler, som du har brug for i dit hjem. Alt fra indbyggede skabe og unikke reolsystemer, til vinholdere, barborde og plankeborde.

Snedkerarbejde handler om en kærlighed til træ. For os er det afgørende, at hvert et møbel, som forlader vores hænder, er lækkert og sidder ’lige i skabet’. Snedkerarbejde forudsætter, at man arbejder akkurat og har fokus på den sidste finish. Først når den sidste detalje er på plads, er vi tilfredse.

Håndlavede plankeborde og skræddersyede løsninger

Et håndlavet plankebord er unikt og fortæller en lille historie om træets vej fra skoven til din spisestue. Det kan bare noget helt særligt, som et masseproduceret møbel ikke kan. Når det kommer til indretning, så er tilpassede løsninger blandt de allerbedste. Når vi bygger reoler og indbyggede skabe, så udnytter vi pladsen bedst muligt og skaber funktionelle møbler, som er velintegrerede i din bolig.

Det fungerer fint, hvis du har et billede af det, du ønsker. Så tager vi udgangspunkt i det, når vi skal tale os frem til en god løsning. Ellers udarbejder vi også gerne en skitse til dig, så vi har forventningsafstemt og er enige om projektet, inden vi går i gang med selve arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi leverer tømrer- og snedkerarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvem du er, er du velkommen til at kontakte os med dit projekt. Så sætter vi et møde i kalenderen og kommer ud og tager en snak med dig om opgaven.

 

  Tømrer i Dianalund

  Seb Byg ApS har adresse i Dianalund og kører til opgaver i ca. 50 km. radius derfra. Det betyder, at vi gerne kommer til Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg for at udføre tømrerarbejde for dig

  Kontaktinfo

  Karsholtevej 34
  4293 Dianalund

  Følg os på instagram

  Bliv kontaktet