Profil

Seb Byg er et nyopstartet tømrerfirma på Vestsjælland. Tømrermester Sebastian Eriksen er udlært tømrer og fik sit svendebrev i 2017. Nu er drømmen om at få ’fod under eget bord’ gået i opfyldelse!

Vi lægger vægt på en høj kvalitet i udførelsen af vores opgaver. Resultatet skal se godt ud, så det er noget, man bliver glad for at kigge på i længden. Vi går altid efter at gøre det så perfekt, som vi selv ville have det, hvis det var hjemme hos os.

Vi holder af vores arbejde – og går glad og smilende til opgaven og til samarbejdet med dig. At opfylde dine ønsker og behov er det vigtigste for os.

Seb Byg har adresse i Dianalund og kører til opgaver i ca. 50 km. radius derfra. Det betyder, at vi gerne kommer til Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg for at udføre tømrerarbejde for dig.

Vi leverer tømrer- og snedkerarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvem du er, er du velkommen til at kontakte os med dit projekt. Så sætter vi et møde i kalenderen og kommer ud og tager en snak med dig om opgaven.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi leverer tømrer- og snedkerarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvem du er, er du velkommen til at kontakte os med dit projekt. Så sætter vi et møde i kalenderen og kommer ud og tager en snak med dig om opgaven.

  Tømrer i Dianalund

  Seb Byg ApS har adresse i Dianalund og kører til opgaver i ca. 50 km. radius derfra. Det betyder, at vi gerne kommer til Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg for at udføre tømrerarbejde for dig

  Kontaktinfo

  Karsholtevej 34
  4293 Dianalund

  Følg os på instagram

  Bliv kontaktet