Gulve

Trægulvet lægger ikke sig selv! Seb Byg tager sig heldigvis gerne af opgaven for dig.

Har du fundet det perfekte trægulv til din bolig? Så mangler du bare en professionel tømrer, der kan lægge det smukt og stabilt.

Seb Byg udfører alt i trægulve fra klikgulve af laminat til massive plankegulve. Vi bidrager med inspirationsmaterialer og vejleder dig vedrørende vedligeholdelse, priser, nuancer, mv.

Hvis du gerne vil have varme i gulvet, så er det selvfølgelig også en mulighed. Vi sørger for at koordinere med VVS’er, så du får en samlet pris og kun behøver forholde dig til én håndværker.

Vi står for opmålingen og bestiller materialer hjem i rette mængde til dine kvadratmeter. Selve arbejdet foregår med fokus på detaljerne og med sans for kvaliteten af det færdige resultat.

Trægulve af enhver tænkelig slags! Flydende gulve og på strøer. Vi lægger trægulve i boliger og for virksomheder på hele Vestsjælland.
God service og godt håndværk med sans for detaljen! Du er altid velkommen til at ringe til os. Så kommer vi ud og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi leverer tømrer- og snedkerarbejde til både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvem du er, er du velkommen til at kontakte os med dit projekt. Så sætter vi et møde i kalenderen og kommer ud og tager en snak med dig om opgaven.

 

  Tømrer i Dianalund

  Seb Byg ApS har adresse i Dianalund og kører til opgaver i ca. 50 km. radius derfra. Det betyder, at vi gerne kommer til Sorø, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Kalundborg for at udføre tømrerarbejde for dig

  Kontaktinfo

  Karsholtevej 34
  4293 Dianalund

  Følg os på instagram

  Bliv kontaktet